Helyi időjárás

Hirdetés
Hirdetés

1998-ban alakultunk, jelenlegi taglétszámunk 38 fő. Az eltelt évek alatt sikerült egy olyan  közösséget kialakítani, ahol a tagság jól érzi magát. Igénylik a foglalkozásokat, szeretik az együtt töltött órákat.

Szeretünk kirándulni – eljutottunk az Országházba, Ópusztaszerre, Szegedre. Bejártuk a Bükk és Zempléni hegység nevezetes részeit. Voltunk a Mátrában. Gyönyörködtünk Szirákon a kastélyban és annak parkjában, csodáltuk Hollókőt és Szécsényt. Felejthetetlen napot töltöttünk Gödöllőn és környékén. Megismertük Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nevezetességeit.

Eljutottunk Keszthelyre – Hévízre s e tájat szívünkbe is zártuk.

Nagyobb kirándulást szerveztünk már határainkon túlra is. Eljutottunk Kárpátaljára, Szlovákiába és Erdély csodálatos vidékeire.Szeretjük a gyógyfürdőket, rendszeres látogatói vgyunk; - Hajdúszoboszlón, Hajdúnánáson, Miskolc-Tapolcán már többször jártunk, voltuk már Gyulán is.

Jártunk Debrecenben, a Déry Múzeumban Munkácsy Mihály remek művei hagytak bennünk maradandó emléket.

Kulturális tevékenység is folyik nálunk. Részt veszünk a Ki mit tud?-on, a megyei Kulturális Seregszemlén, az Idősek Világnapján. Felkészítő tanárunk Laurinyecz László – köszönjük ezúton is a fáradságos munkáját.

Negyedévente ünnepeljük a névnaposokat, köszöntjük a 70, 80 éves tagjainkat. 2007 januárjától tiszteletünket tesszük a községünkben az 50. és 60. házassági évfordulójukat ünneplő házaspároknál hogy kifejezzük jókívánságainkat. Minden évben várjuk a Mikulást, s rendezünk meghitt hangulatú karácsonyi ünnepséget.

Ott vagyunk a falusi rendezvényeken, a megyei nyugdíjas találkozókon, a nyugdíjasoknak rendezett hangversenyeken, pl. „Virágcsokor nyugdíjasoknak”.

Jó a kapcsolatunk a Móricz Zsigmond Színházzal, rendszeres látogatói vagyunk. 2005-ben a Kelet-Magyarország karácsonyi ajándéka 20 színházbérlet volt a klub részére.

A szomszédos települések nyugdíjas egyesületeivel nagyon jó a kapcsolatunk, évente „szomszédolást” rendezünk, mely igen hangulatos. Öröm nézni a hatvan, hetven, nyolcvan évesek hogy tudnak még táncolni, mulatni.

Részt veszünk március 15.-én a falusi ünnepségen, koszorúzunk.

Óvodai, iskolai ünnepségen képviseltetjük a klubot.Betegeinket látogatjuk, szükségszerűen támogatjuk.

Köszönjük az önkormányzatnak és patronálóinknak a támogatást, mert nélkülük kevesebb élményben lett volna részünk. Köszönet a polgármester úrnak, a képviselőtestület minden tagjának az idősek iránt érzett tiszteletet és megbecsülést.

 

Németh Erzsébet

vezető

 

Névnap

Ma 2017. április 28., péntek, Valéria napja van. Holnap Péter napja lesz.

A honlap gépi fordítása

Pontos idő

Ki olvas minket

Oldalainkat 95 vendég böngészi

Járóbeteg szakellátó

Naptár

<-  Április 2017  ->
HK SzCs P Sz V
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ma van az év 118. napja Szökőév? - Nem! -
Hétköznap/hétvége: Hétköznap

Idő: 20 óra, 01 perc.
Internetidő: 792 (Swatch)
Időszámítás: Nyári
Horoszkóp:
Bika (április 21. - május 20.)

Horizontal SlideShow Module v1.8 by JT.